Magnetfelter opdeler vi i 3 typer:

folder-side2

Det første er det naturlige, miljøvenlige, svagt pulserende jordmagnetfelt som vi i mange generationer har levet i balance med. Dette magnetfelt er det sunde, og kan slet IKKE undværes. Det andet er de kunstigt frembragte magnetfelter, skabt af højspændingsledninger, strømførende kabler, TV- radiosignaler, radarstråler, lysstofrør, TV- og PC-skærme, mikrobølgeovne, mobiltelefoner, og andre el-apparater. Disse magnetfelter kalder mange for de usunde.
Det tredje er de terapeutiske magnetfelter, udviklede af forskere og læger. De mest benyttede af disse pulserende felter har bølgeområder i lavfrekvensområdet (under ca. 100 Hz.) - svarende til de målbare felter som mennesker (og dyr) selv frembringer til brug for intern kommunikation. Nogle af disse bølgeområder er f.eks. EKG og EEG-målinger, der bruges som hjælp til at stille en diagnose.
Mange videnskabelige forsøg har vist at mennesker, dyr, og planter IKKE kan trives hvis der er underskud af det naturlige jordmagnetfelt. Astronauter har f.eks. kunstige magnetfelter lig med jordmagnetfeltet indbygget i deres sovebrikse da der i det ydre rum INTET jordmagnetfelt findes. Mange mennesker ligger også på f.eks. en magnet-top-madras i deres seng derhjemme, for det viser sig at lidt ekstra magnetisme - af det sunde - gør underværker.

Forsøg med dyr viser helt klart at når disse tvinges til at leve i et jernbur med tykke vægge, hvor igennem INTET magnetfelt kan trænge, pådrager de sig hurtigt en række sygdomme og dør i løbet af kort tid. Hvis man derimod lader syge dyr opholde sig i bestemte typer magnetfelter, bliver de raske.

Disse opdagelser førte til vore dages magnetfelt terapi apparater.
(Læs venligst bogen: Klar besked om pulserende magnetfelt-terapi. ISBN 978-87-983568-0-1).

Erik Nielsen DK-Odense COPYRIGHT © 2014
ISBN 978-87-983568-2-0