Behandling og staldtips

folder-side-11a

Under behandlingen behøver man ikke at afklæde sig. magnetbølgerne gennemtrænger tøj og endda gips-bandager. Der skal tykke stålplader til for at stoppe magnetfeltet. Under behandlingen undsender magnetpuden en repeterende række forskellige frekvenser (magnetbølge-hastigheder i lavfrekvensområdet), eller den udsender netop den frekvens man har valgt på kontrolleren. Frekvensen eller frekvenserne dækker derfor de nævnte sygdomme/symptomer. Den store magnetpude (ASE) kan placeres op mod en stoleryg, som på fotoet, der viser behandling med lændesmerter, eller på en sofa. Den store magnetpudes forside er nordpol, og elastiksiden er sydpol.

Den lille magnetpude (AIC-LT) er den mest anvendte til smertelindring. F.eks. smertelindring og betændelses-reducering i alle muskler i bevægesystemet, f.eks. musehåndled, tennisalbue, frossen skulder, forvridning af fod, lægkrampe. Desuden smerter i nakke og knæ.

folder-side-11-c-aMusehåndled, tennisalbue.

folder-side-11-d-aFrossen skulder.

Magnetpuden placeres på smertestedet (eller det betændte sted) med pudens påtrykte bogstav N (negativ (minus) nordpol) vendt mod stedet. Ved f.eks. behandling af urinvejene sidder man på den lille pude, ligeledes med N vendt mod kroppen.

folder-side-12-a-aLægkramper

folder-side-12-b-aPiskesmælds-smerter

Følgende skal behandles med Nordpol.

Pudens påtrykte bogstav N skal vende ind mod kroppen/behandlingsstedet.
Derved ses kun bogstav S

Smerter, så som tennisalbue, frossen skulder, smerter fra slag, forvridninger, smerter i ar, spændingshovedpine, migræne, lumbago, piskesmælds-smerter, muskelsmerter i almindelighed, podagra ets. Betændelser, så som bihulebetændelse, tandbyld, acne og bylder, årebetændelse, bronchitis og astma, urinvejs- og underlivsbetændelse, betændelse i sår og i brud, åreknuder, høfeber, prostatitis og psoriasis et. Psykosomatisk betingede og andre sygdomme og symptomer, herunder spædbarnskolik, ufrivillig vandladning (børn og voksne), søvnløshed, urolig og afbrudt søvn og indsovningsbesvær, allergi, samt sygdomme i de hule organer så som tyktarm, tyndtarm, urinblære og galdeblære, samt endokriner (det vegetative, passive nervesystems styreorgan), behandles alt sammen med magnetpudens bogstav N pegende mod kroppen.

folder-side-12-c-aØmme tennisknæ

Filosofisk kan man her sige at man behandler med YIN, idet det gælder om at sedere - altså fjerne overskydende energi, så der bliver ro til at de selvlægende kræfter kan komme til at virke. Eksempel: En forstuvet fod vil altid være rød, varm og ophovnet. Den vil være i en YANG-tilstand, og skal derfor behandles med YIN, der fjerner, dæmper, sederer den overskydende energi.

Nordpol, (minuspolen)
bruges til at reparere.

folder-side-13-a

 

Enkelt hypnoskop efter Dr. Ochoroviez
illustration fra lærebog i hypnose, år 1880

Følgende skal behandles med Sydpol

Pudens påtrykte bogstav S skal vende ind mod kroppen/behandlingsstedet.
Derved ses kun bogstav N

Dårligt  kredsløb, skinnebenssår, langsom heling af brud, gigt, for højt eller for lavt blodtryk, utilstrækkeligt virkende kirtler, og faste organer så som lunger, nyrer, lever, hjerte, milt og bugspytkirtel - behandles med N-bogstavet pegende mod kroppen.
Filosofisk kan man her sige at man behandler med YANG, idet det gælder om at tilføre eller hæve, tonisere  energitilstanden, idet her øjensynligt mangler energi.

folder-side-11-d-aBrækket kraveben

Eksempel: en fod med gigt og dårligt kredsløb vil altid være kold. Den vil være i YIN-tilstand, og skal derfor behandles med YANG, der tilfører, toniserer energipotentialet.

Hvis man ikke behandler med den rigtige pol, viser dette sig ved behandlingen ved at behandlingen varer længere end man kunne forvente. Man kan altså IKKE fejlbehandle.

Sydpol, (pluspolen)
bruges til at styrke.

folder-side-13-b

Hvor ofte skal man behandle sig?

Husk: Plastickortene med magnetstriben - VÆK fra MiniMag når denne er i drift!

Start første dag med én behandling morgen og aften. Efter ca. 1½ uge nøjes man med én behandling på et selvvalgt tidspunkt af døgnet. De næste 1½ uge 1 behandling hver anden dag og er der behov for yderligere behandlinger gøres dette 2 gange ugentligt.
Disse behandlingshyppigheder er kun en vejledende hovedregel. Hver enkelt person finder hurtigt ud af sit eget behagelige program.

Indstil MiniMag efter den medfølgende liste over dens 3 forskellige programtyper.

Forvent ikke at et symptom, som har været 10 år undervejs, kan fjernes ved et enkelt tryk på en knap. Der skal måske mange behandlinger og lang tid til.

 

Husk at MiniMag ikke er din læge -
men et apparat der kick-starter og understøtter dine egne selvlægende kræfter!!

Erik Nielsen DK-Odense COPYRIGHT © 2014
ISBN 978-87-983568-2-0