MiniMag magnet-terapi apparater

UltiCARe Type LT-99: MINI, MAXI, PLUS, BEST, og BIO THORUS (Ringen) model LT 100)

Vejl. pris i Danmark, DKK incl. 25% moms. Ab Odense.

MINI-sæt består af kabler, adapter til stikkontakt, kontroller – og den lille magnetpude A1C-LT, magnet-indikator, opbevaringspose og en 4-siders brugsanvisning, samt liste med over 40 forskellige behandlingsprogrammer.

6.525,00 DDK

MAXI-sæt består af kabler, adapter til stikkontakt, kontroller – og den 4-dobbelte magnetpude A4C-LT, magnet-indikator, opbevaringspose og 4-siders brugsanvisning, samt liste med over 40 forskellige behandlingsprogrammer.

8.710,00 DDK

PLUS-sæt består af kabler, adapter til stikkontakt, kontroller, ryg-applikator ASE, og den lille magnetpude A1C-LT, magnet-indikator, opbevaringspose og 4-siders brugsanvisning, samt liste med over 40 forskellige behandlingsprogrammer.

8.766,00 DDK

BEST-sæt består af kabler, adapter til stikkontakt, kontroller, den 4-dobbelte magnetpude A4C-LT, den lille magnetpude A1C-LT, magnet-indikator, opbevaringspose og 4-siders brugsanvisning, samt liste med over 40 forskellige behandlingsprogrammer.

9.330,00 DDK

TORUS-ringen består af kabel, adapter til stikkontakt, ringen B1C med indbygget kontroller, og udtag til ekstra applikator, magnet-indikator, opbevaringspose og 4-siders brugsanvisning, samt liste med over 40 forskellige behandlingsprogrammer.

7.220,00 DDK

Ekstra 1-sektions pude A1C

900,00 DDK

Ekstra 4-sektions pude A4C

2.475,00 DDK

Ekstra rygpude ASE

1.547,00 DDK

Til alle adaptere fås stikprop-hoveder som kan udskiftes så de passer i alle typer stikkontakter i hele verden. Ligeledes kan adapteren også anvendes i f.eks. USA hvor der kun er 115 Volt.

Hvor meget skal jeg købe?

Der findes forskellige magnetpuder (applikatorer) til MiniMag-programmet.
Man behøver ikke at anskaffe sig MiniMag med alle typer magnetpuder samtidigt.
Har man kun behov for at få selvbehandlet sine lændesmerter, vælger man en lille pude fra og anskaffer sig kun MAXI-sæt eller PLUS-sæt. Har man kun behov for at behandle sin 'tennisalbue' eller 'musearm', nøjes man med MINI-sæt med kun den lille pude eller TORUS. Får man senere behov for yderligere en applikator (pude), koster den kun forskelprisen. Ønsker man derimod at kunne behandle sig optimalt, anskaffer man sig BEST-sæt.

Reklamationsret.

2 år for fejl og mangler der kan lægges fabrikanten til last. Retten omfatter arbejdsløn og materialer men ikke fragt/porto. Denne ret skal ikke stille køberen ringere end den til enhver tid gældende lov herom. Ved uautoriserede indgreb i apparatet bortfalder retten.
Certifikat: CE-mærket og registreret som medicinsk udstyr i EU og EØS-lande.
Klassifikation: Type BF [ type-bf ] klasse-ii Klasse II, co-design Erik Nielsen. 100% fremstillet i EU. 

Kunderne siger om MiniMag (Forkortede breve)

...Mandlig 1-benet patient kunne ikke få sit andet blå-sorte underben amputeret før om 14 dage når han ikke mere var forkølet. Han kom derfor for at købe et homøopatisk middel for forkølelsen. Vi overtalte ham til at få en magnetbehandling uden beregning. Næste dag ringede han og bad om en behandling mere - mod betaling, da han havde haft ”fornemmelser” i sit ”rygerben”. Han fik derefter intensiv magnetterapi og zoneterapi i 12 dage og da var hans smerter næsten borte og benets farve havde ændret sig til rød. Han aflyste derefter amputationen og fortsatte magnetterapien til i alt 20 behandlinger. Der er nu gået 2 år, og han spadserer rundt på sit ene ben og ærgrer sig over at han ikke vidste noget om magnet terapi for 5 år siden…

Lizzie Nybakk

Norsk Klinikskole for Magnetterapi, Homøopati og Zoneterapi, Oslo

...Langt de fleste behandlinger har haft positiv - ja ofte forbløffende virkning, og med langtidseffekt. Desuden er magnetterapien dejlig nem, uden ubehag eller bivirkninger. Det er i årenes løb blevet til virkeligt mange succesfulde behandlinger af ulcus cruris af varierende størrelse og dybde, samt generelle kredsløbsforstyrrelser med misfarvning af fod og tæer...

F. Y. Thomassen

Klinikken for Fysiatri, akupunktør, Skive

...Det er nu over 7 år siden jeg købte et magnetterapi apparat af dit firma og jeg har ikke fortrudt et sekund. Mine patienter og jeg har følt resultaterne helt mirakuløse. Når jeg om kort tid ophører med klinikken p.g.a. alder, tager jeg apparatet med hjem privat. Det skal ikke sælges....

City Fodklinik

Odense

...MiniMag slå musen: Det gør livet surt at være plaget af computer-mus, men MiniMag slå musen og meget mere, til glæde for hele familien, inklusiv hunden. Jeg vil gerne fortælle hvordan. Hvor var det irriterende, det "musehåndled", og ikke kun fordi det gjorde mit skrivearbejde smertefuldt. Hvilken kvinde kan undvære den ene hånd? Især om sommeren, når haven venter som den perfekte anledning til at komme væk fra skærmen og musen. Desværre for mig var det musen og ikke missen der flyttede med, og gjorde alt det jeg lavede smertefuldt. Men MiniMag slår musen. En enkelt behandling på et kvarter med den lille magnetpude er nok. Smerten holder op, bevægeligheden øges og håndleddet føles stærkere...Teenager-sportsskader klarer den også, ligeså mandens ryg når også han har siddet for længe ved computeren. Desuden heler hans forstuvet knæ på rekordtid ved brug af den lille magnetpude - 2 behandlinger om dagen i en uge...

Frances Fischer

Svendborg

...Da jeg solgte min Gaard fordi jeg hele tiden ikke kunne afgive Vandet andet ind i uheldige tilfælde, læste vi i Hjemmet om MiniMag der kunde ordne min Protasta. Siden jeg Marts har jeg siddet på den lille Magnetpude har jeg afgivet Vandet næsten normalt uden Smerter...Elly som er min Kone har aldrig klaget over at hun afvandede uden Grund. Derfor har hun ogsaa siddet på den lille Magnetpude et Kvarter 2 gange om Dagen og Aftenen. Hun er ogsaa blevet hurtigere vaagen og udsovet om Morgenen og spilder ikke i Sengen...

Jacob Christensen

Sæby

Flere kunde anmeldelser fra private og professionelle behandlere:

Læs mere...

Flere anmeldelser

Erik Nielsen DK-Odense COPYRIGHT © 2014
ISBN 978-87-983568-2-0